Bine ati venit la TCI Apartments (Aparthotel)

Confort Maxim în mediul Urban

Chiar dacă sunteți în Cluj-Napoca pentru afaceri sau timp liber, suntem într-o poziție de pornire spre orice interes. Combinăm standardele și facilitățile unui hotel de 3 stele cu sentimentul, confortul și intimitatea casei personale.  Acceptam tichete de vacanta!

    Tichete Pluxee

Indiferent dacă este o ședere de scurtă sau de lungă durată – TCI Apartments vă oferă un sejur privat sau de afaceri confortabil în Cluj-Napoca.
Cele 30 de apartamente au 5 tematici diferite: musical, industrial, marin, clasic şi botanic. Oferim apartamente self-catering, complet mobilate, cu unul sau două dormitoare, living și baie cu uscător de păr, televizoare smart şi canale prin cablu, balcon sau terasă. Wi-Fi gratuit este disponibil în toate apartamentele.

Bucătăriile sunt complet echipate cu mașină de spălat vase, frigider, cuptor şi plită electrică, filtru de cafea, tacâmuri și ustensile. Oferim prosoape, lenjerii de pat și articole de toaletă gratuite. Aparthotelul deṭine parcare proprie subterană. În cazul maşinilor mai înalte de 2.10 metri, parcarea este posbilă în curtea interioară din faṭa imobilului.

Oferte speciale